1 mai cu soare generos și atmosferă placută în aproape toată țara

1 mai 2023, 11:53

În Capitală ne vom bucura de vreme plăcută și de soare generos. Vântul va adia ușor, iar temperatura maximă va fi de 20 și 21 de grade în centrul orașului.

La munte, norii se strâng din loc in loc și vor fi posibile reprize de ploaie. În rest, se arată soarele. Pe creste s-ar putea să cadă lapoviță, chiar ninsoare, iar vântul își va face simțită prezența în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului.

Dacă va aflați la mare în această scurtă vacanță, vremea va fi în general frumoasă, nu sunt semne de ploaie chiar dacă vor fi unele înnorari. Vântul va adia ușor, iar temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade.

Veștile bune continuă și pentru ziua de marți. Se anunță o zi destul de frumoasă, fără prea mulți nori. Vântul se va intensifica în sud-vestul teritoriului, dar cu viteze mai mari în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 fr grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică vremea se va menține frumoasă și caldă, pe când în restul continentului, în vest și nord-vest, norii vor fi numeroși și vor aduce precipitații însemnate cantitativ. În țările nordice, trecător vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, cu un vânt ceva mai activ.

În centrul și sud-estul Europei se arată soarele, norii se mai risipesc, doar izolat va ploua slab, iar vremea va fi in general plăcută.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite