#TuFaciSarbatorile | Urşii veseli 4×4. Când faci bine, treci și munții

9 decembrie 2018, 19:59

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Când vine vorba despre dorinţe, copiii sunt cei mai sinceri! Iar viaţa îi învaţă să îşi dorescă lucruri despre care adulţii vorbesc de cele mai multe ori în şoaptă.

Ea este Adelina. Are o tumoare la ochi şi a făcut de două ori chimioterapie. Nici nu a împlinit şase ani şi luptă cu o boală nemiloasă care i-a răpit vederea.

Adelina locuieşte în Moineşti, împreună cu fratele mai mic şi sora mai mare, într-o singură cameră. Niciunul dintre părinţi nu are loc de muncă.

În prag de sărbatori, Adelina a primit vizitatori neașteptați. Într-o dimineaţă, treizeci de prieteni s-au întâlnit în faţa unui garaj din Comăneşti. Stânseseră deja jucării, alimente, electrocasnice şi bani de oferit mai multor familii pentru care viața a fost mai puțin generoasă.

„Ursii veseli”, cum îşi spun, au pornit cu zece maşini de tenen peste munte. Au urcat pe drumuri accidentate şi prin zăpadă pentru a ajunge acolo unde prea puțini se încumentă să meargă.

Până să ajungă la Adelina, Urșii veseli au trecut pe la o familie cu mai mulţi copii din Dărmăneşti. Băieţi şi fete, cu toţii stau într-o singură cameră de nici 15 metri pătraţi.

Când prichindeii au dat cu ochii de maşinile de teren nu-şi mai încăpeau de bucurie.

A fost înca un drum de 20 de kilometri până la casa Adelinei.

Emoţiile au fost incredibile pentru toată lumea. Lacrimile spun mai mult decât un mulţumesc.

Peruca Adelinei a fost comandată şi va ajunge la ea odată cu Moş Crăciun.

Pentru celelale familii, Moşul a pregatit şi lemne pentru iarnă. Aventura generozităţii celor 30 de tineri, oameni cu cele mai diferite ocupaţii dar cu o pasiune comună, off-road-ul , va continua.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite