#TuFaciSarbatorile | Oameni pentru sufletele uitate ale Munţilor Buzăului. Voluntarii pasionați de Off Road au oferit daruri în satele izolate

21 decembrie 2018, 21:44

Acest bătrân s-a trezit cu vizitatori la ușă după lăsarea întunericului. Lumea lui e pe cărări pe care le cunosc doar câțiva pași. Doar din când în când câinele îndrăznește să tulbure liniștea asurzitoare. În această seară, bătrânul are însă casă plină. De oameni și de cadouri venite de departe.

Pentru ei, cei care și-au făcut o lume în vârf de munte, orice mic ajutor înseamnă viață.

Deseori, satele cufundate-n uitare ascund suflete greu încercate de soartă. Sunt OAMENI mici și OAMENI mari care nu cer însă nimic. Poate, din când în când, măcar o vorba bună. De la cei cu inima generoasă.

Zeci de voluntari reuniți într-un club de Off Road aduc de ani de ani de zile… viață în aceste locuri uitate de lume.

70 de mașini de teren au fost încărcate pentru această misiune. Câteva tone de alimente, lucruri de strictă necesitate dar și mici cadouri, au fost pregătite pentru a face sărbători speciale celor pentru care orașul este mult prea departe.

Una dintre opriri a fost în satul Ruginoasa din comuna Brăiești.

Drumul prin Munții Buzăului nu a fost ușor, dar a fost pregătit cu grijă pentru ca toate pachetele, peste 400, să ajungă la familiile din zone izolate.

Efortul merită, spun voluntarii. Iar cadoul lor e zâmbetul și simplul mulțumesc spun din inimă de oamenii care și-au construit o lume în vârf de munte.

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite