#TuFaciSarbatorile | Miracolul de Crăciun care a schimbat vieţile celor trei frați crescuți de bunica lor dintr-o pensie de câteva sute de lei

25 decembrie 2018, 19:34

E veselie în mica garsonieră din cartierul Militari, după ce povestea celor trei fraţi flămânzi, desculţi şi îngheţaţi în prag de sărbători a deschis inimi.

Maria, Rebeca şi Alex aveau în frigider doar iaurtul de la şcoală şi cartofii erau singura lor mâncare. O pregătea băiatul de 13 ani, care e stâlpul casei.

Copiii au primit şi haine călduroase, şi ghete, şi nenumărate alte daruri.

Visau să aibă şi un televizor. Acum au chiar două.

Au sărit în sus de bucurie când cineva le-a adus telefoane inteligente. Au primit şi laptopuri.

După reportajul din campania Tu faci Sărbătorile, asistenţii sociali de la Fundaţia Principesa Margareta a României au fost acasă la ei. Şi le vor acorda burse, din ianuarie. Li se vor deconta rechizitele, hrana sănătoasă, îmbrăcămintea, transportul şi tot ce e necesar ca să meargă curaţi la şcoală.

Şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici a reacţionat. Copiii notarilor i-au invitat la serbarea lor de Crăciun.

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite