#TuFaciSarbatorile | Iuliana Tudor: Să fim recunoscători pentru că avem o țară atât de frumoasă. Și că anul acesta i-am spus La mulți ani! din toată inima pentru 100 de ani

16 decembrie 2018, 19:54

Iuliana Tudor: Am fost educată să fiu recunoscătoare pentru tot ce primesc. Cred că fiecare dintre noi, din momentul în care ne trezim dimineață, ar trebui să fim recunoscători pentru fiecare rază de soare pe care o vedem. Apoi, cred că e important să fim recunoscători pentru cei pe care îi vedem lângă noi și mă refer, desigur, la copii, la familie, în întregul ei. După care, cred că ar trebui să fim recunoscători dacă tot ceea ce se întâmplă pe parcursul unei zile înseamnă bucurii. Dacă am zâmbit măcar o dată în zi, și pentru asta cred că ar trebui să fim recunoscători. Dincolo de ceea ce însemnăm fiecare în spațiul personal cred cu tărie că trebuie să fim recunoscători pentru că avem o țară atât de frumoasă, așa cum este România. Și că anul acesta i-am spus La mulți ani! din toată inima pentru 100 de ani. Dacă ne gândim la nivel universal cred că trebuie să fim recunoscători pentru că locuim pe o planetă atât de frumoasă. La mulți ani! Să vă bucurați de sărbători! Să vă trăiască toți cei iubiți și să privim cu speranță pentru anul care vine!

Şi tu poţi scrie un gând frumos pentru un om special. Te aşteptăm pe paginile de Facebook ale Ştirilor TVR şi TVR2 sau la numărul de WhatsApp 0733.508.076, să ne spui cine este eroul tău. Cui vrei să-i mulțumești și care este povestea care vă leagă. Trimite mesaje text sau video și noi le arătăm întregii ţări!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite