#TuFaciSarbatorile | Daruri pentru copilul cu suferinţa pe chip

27 decembrie 2018, 18:03

Am primit zeci de mesaje de susţinere aici, la #TuFaciSarbatorile, iar împreună cu tinerii care i-au descoperit cazul am reuşit să-i facem Adelinei un mic cadou. Deşi, extrem de bolnavă, copila le mulţumeşte tuturor pentru că i-au redat speranţa că poate într-o zi o să câştige lupta nedreaptă cu cancerul.

Într-o lume care trăieşte din prea mult şi prea repede, la Moineşti, printre dealuri, un copil îşi cere dreptul la copilărie. Ea este Adelina, o mână de om care duce pe umeri o poveste cât o viaţă. Are doar şase ani. Şi, totuşi, nu uită să zâmbească. Şi-a dorit ca anul acesta Moş Crăciun să nu o uite. Nu îşi doreşte mult. E suficient ca o perucă să-i ascundă fie şi pentru câteva minute durerea de pe chip.

Adelina are o tumoare la ochi şi a făcut de două ori chimioterapie. După ce i-am prezentat povestea, mii de oameni au distribuit pe reţelele de socializare cazul şi i-au întins o mână de ajutor.  De darul de suflet au avut însă grijă cei 30 de prieteni de la „Urşii veseli 4×4”. Băieţii s-au reîntâlnit cu Adelina ca să îi lase un cadou. Unul special, în care au lăsat şi o parte din sufletul lor.

Adelina îşi duce lupta într-o cămăruţă de câţiva metri. Alături de tata, mama, fratele mai mic şi sora mai mare.

Tinerii cu inimi generoase au lăsat în casa Adelinei multe alimente şi haine. Au strecurat însă printre daruri şi ceva pentru suflet: un casetofon la care familia reunită să poată asculta colinde.

Pe Adelina gândurile bune o vor ajuta să câştige lupta cu boala necruţătoare.

Ea este acum într-un spital din Capitală. Tot datorită băieţilor cu inima de aur. Lor le lasă Adelina cel mai de preţ cadou – un zâmbet şi un #multumesc spus din suflet.

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite