#TuFaciSarbatorile | Bomboane, fapte bune și supereroi. Povestea unei asociații care a schimbat lumea copiilor bolnavi

11 decembrie 2018, 20:28

Toate faptele bune vin cu Taxiul cu bomboane, iar șofer este chiar Cristian Roman. Supereroul care trăiește din bucuriile copiilor. A început cu pasagerii cărora le oferea câte o bomboană și a ajuns la pacienți, cărora le dă tot sufletul. La început a fost singur, iar acum a strâns în jurul lui peste 5000 de voluntari.

Taxiul cu bomboane este despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur, spune Cristian Roman.

Cristian Roman este, așa cum îi place să spună, un Moș Crăciun pentru toate anotimpurile, are mereu portbagajul plin cu daruri. Împarte tot ce are, de la cutii cu bucurii până la propriile visuri.

În fiecare săptămână, Cristian și voluntarii din gașca colorată aduc povești, zâmbete și speranța în mai multe spitale din Capitală.

Pentru copiii bolnavi ei sunt adevărați supereroi. Îi ajută să uite de durere și de spaime.

În taxiul cu bomboane încap într-un an daruri și bucurii pentru mai mult de 30 000 de copii bolnavi. Ba chiar și pentru cei care îi ies întâmplător în cale.

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite