#TuFaciSarbatorile | Spune povestea eroului tău, spune #Multumesc. Mesaje de la telespectatoarele TVR Violeta Bobe și Roberta Cristea

4 ianuarie 2019, 17:09

Mesaje emoţionante vin în continuare de la voi, cei care spuneţi din suflet #mulţumesc pentru bucuriile mai mici sau mai mari.  Ori pentru sprijinul primit în momente grele de la cei apropiaţi sau de la simpli necunoscuţi. Iar noi, aşa cum v-am promis, le transmitem mai departe, să le afle toată ţara. Iată câteva dintre mesajele voastre:

Mulțumesc prietenului meu Alexandru Căluian pentru răbdarea, calmul şi înțelegerea de care a dat dovadă, în special în momentele dificile – mesaj de la Violeta Bobe din Galați.

Aș vrea să mulțumesc din suflet omului din viața mea, omului care, după ani de suferință și tristețe, ne-a înseninat viața, mie și copiilor mei! Ne-a schimbat viața prin bunătatea sufletului său și ne-a adus liniștea și siguranța de care aveam atâta nevoie. Îi mulțumesc din suflet, omului sufletului meu pentru totdeauna, Marian! Te iubim foarte mult!!! – mesaj de la Roberta Cristea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite