#TuFaciSarbatorile | Andreea vrea să trăiască. O putem ajuta pe fetița care luptă să învingă cancerul

30 decembrie 2018, 19:48

Pentru Andreea a licărit deja o stea, iar în privirea ei strălucește speranța că va mai trăi. Cu ajutorul vostru, al celor care ați donat bani, dar și al oamenilor cu suflet la fel de mare, care vor continua să aducă speranța în ochii Andreei. Povestea fetiței care luptă cu cancerul de la 4 ani, alături de mama ei, ați văzut-o înainte de sărbători, la TVR.

A avut multiple metastaze: osoase, pulmonare și abdominale. Durerile mari i-au frânt corpul și i-au furat zâmbetul. Și ei, și mamei care striga după ajutor în urmă cu o lună.

Andreea mângâie astăzi părul unei păpuși, a fost operată în Turcia, a scăpat de broscuța care o chinuia. O dorință împlinită ce-i oglindește un mare mulțumesc în privire.

Dar lupta este abia la jumătate. Are nevoie de un transplant medular să mai poată trăi.

Mama cu 3 copii trăiește în condiții aspre. Abia au ce mânca, iar focul din sobă arde rar.

Gândul că o poate pierde pe Andreea crește în ea în fiecare zi. E singurul lucru care îi înfrigurează pe toți. Altfel, în loc să se vaite, mama Andreei mulțumește.

În noiembrie, Andreea ne-a împărtășit visul ei: să devină medic, să-i ajute pe copiii bolnavi.

Pentru ca visul ei să prindă aripi, sute de oameni au donat. Anul acesta, Andreea mai are de trecut un prag. Transplantul medular.

Donațiile se pot face în contul mamei, Moisa Alina: Lei: RO81BRDE240SV14472682400 deschis la BRD, Euro: RO73BRDE240SV14472842400 deschis la BRD.

Peste o lună, Andreea ar putea scăpa de frica morții. Va rămâne doar cu visul ei în piept. Acela de a vindeca alți copii, să se poată juca…

La TVR2, luna aceasta este luna lor! Și a ta! Cu un simplu mulțumesc, tu faci sărbătorile! În fiecare zi, la Telejurnal, vă arătăm eroi de poveste și oameni buni de păstrat la inimă, într-o campanie pe care o construim împreună. Vom descoperi că un simplu „mulțumesc” înseamnă mai mult de o vorbă: el dăruiește speranța, clădește oameni și aduce lumină pe chipuri. Te așteptăm pe paginile de Facebook ale Știrilor TVR și TVR2, la numărul de Whatsapp 0733.508.076, să spui cine este eroul tău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite