#TuFaciSarbatoarea. Campania TVR 2, la a treia ediție. Povesteşte-ne despre oamenii care îţi sunt alături. Te invităm să construim împreună magia de Crăciun

Tu faci sărbătoarea, campania TVR 2, a ajuns la a treia ediție. Au fost zeci de oameni a căror poveste am spus-o și pe care i-am ajutat. Împreună. Anul acesta, încercăm să mergem și mai departe: cu energie, implicare și multă caldură facem o reverenţă oamenilor speciali care merită ajutorul nostru. Și nu doar atât: cu voi încercăm să construim o comunitate care prin gesturi mici să nu lase pe nimeni singur de sărbători. Cristina Văduva este parte din magia Tu faci sărbătoarea și a explicat la Telejurnal cum facem ţara oamenilor buni.

16 Decembrie 2019, 19:17 (actualizat 16 Decembrie 2019, 20:41) Știrile TVR |
Tu faci sărbătoarea. Campania, la a treia ediție
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

În țara oamenilor buni, fiecare se implică. Cu modestie, căldură și gesturi mici schimbăm destine și aducem zâmbetul sărbătorilor pe buzele tuturor.

Pentru că aceasta-i adevărata sărbătoare: când ne rupem un pic din timpul nostru pentru binele celorlalți.

Pentru vecinul de la bloc care te ajută de fiecare dată când ai nevoie, pentru părinții care nu uită an de an și-l ajută pe Moș Crăciun să vină la tine sau pur și simplu pentru un om pe care îl admiri și care nevoie de ajutor.

Mesajele voastre le vom difuza pe toată durata campaniei. Pentru ca toți să vadă și să urmeze exemplul.

Și nu este tot: v-am pregătit la Telejurnalele TVR2 momente cu totul și cu totul speciale: vă aducem în case oameni pe care, vă asigur, merită să-i cunoașteți. Campioni ai sufletelor și inimilor noastre. Exemple de forță și determinare.

Împreună intrăm în lumea magică Tu faci sărbătoarea!

Inima campaniei Tu faci sărbătoarea ești tu! Așa că scrie-ne despre oamenii speciali din viața ta. Povestea eroului tău va ajunge în sufletele tuturor prin intermediul campaniei.

Îți stau la dispoziție pagina de Facebook a TVR 2 și numărul de WhatsApp 0733 50 80 76.

Un simplu mesaj are forța să schimbe destine. Împreună construim ţara oamenilor buni!

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 34°C 32°C
IASI 31°C 31°C
CLUJ 31°C 27°C
CONSTANTA 26°C 25°C
CRAIOVA 34°C 32°C
BRASOV 32°C 30°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI