CAMPANIE ȘTIRILE TVR2

#TuFaciSarbatoarea | Scrisori de mulțumire pentru medicii care luptă cu COVID-19. Gest impresionant al elevilor de la Colegiul "Mihai Eminescu" pentru cadrele medicale din Buzău

Eroii din zilele noastre sunt super-eroi fără pelerine sau costume strălucitoare. Eroii zilelor noastre sunt cei care duc o luptă cu virusul care ne-a schimbat vieţile, ne-a suprimat planurile, a blocat visuri. Dar şi eroii noştri salvează vieţi. Prin puteri magice, risipă de energie şi o magie care combină speranţa cu ştiinţa şi cu lupta. Cum le putem oare mulţumi? Iată cum au făcut elevii Colegiului "Mihai Eminescu" din Buzău. Exemplul lor merită urmat.

28 Aprilie 2021, 18:23 (actualizat 29 Aprilie 2021, 16:20) |
#TuFaciSarbatoarea | Scrisori de mulțumire medicilor care luptă cu Covid-19
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Este deja tradiție la TVR2 ca, de Sfintele Sărbători Pascale, să facem știre din bunătatea oamenilor. Zi de zi, aveți întâlnire la Telejurnal cu oamenii care ne îndrumă în aceste vremuri tulburi. Ei ne dăruiesc cu generozitate liniștea izvorâtă din bunătate și forța care vine din grija folosită ca putere vindecătoare. Datorită lor, semenii mai încercați de viață reușesc să care mai ușor povara nedreptății, a sărăciei și uneori a neîncrederii. În acest an, Știrile TVR2 au adunat povești impresionante despre o rețea cu totul diferită: rețeaua care vindecă România. Tu faci sărbătoarea!

"Oricine ai fi, sunt mândru de tine! Nu te cunosc personal. Nici tu pe mine. Dar ştiu că ceea ce faci este foarte important!".

Adolesența este vârsta marilor opțiuni. Pandemia ține în loc visurile tinerilor, dar ei speră şi le mulţumesc celor care ştiu şi luptă cu virusul. Un cuvânt, un rând, o scrisore aduc atâta emoţie!

Victor Ioniţă este şeful secţiei ATI de la Spitalul Județean din Buzău. Tratează cele mai grave cazuri de COVID-19 zi de zi, lună de lună, într-o luptă care parcă nu se mai încheie. Pentru câteva clipe a ieșit din salonul de terapie intensivă... să asculte.

În Săptămâna Mare, gândurile elevilor de la Colegiul "Mihai Eminescu" s-au așternut pe hârtie. Destinatari sunt medicii, asistentele, infirmierele, brancardierii care, de mai bine de un an, salvează viețile celor loviți de COVID.

Elevii au vrut chiar să ajungă la spital pentru a înmâna personal scrisorile. Din spatele măștilor s-au auzit și mesajele, s-au simţit şi emoţiile tuturor.

Scrisorile copiilor au fost înrămate și vor ajunge în toate secțiile spitalului. Astfel, fiecare angajat, dar şi pacienţii le vor putea citi.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 5°C
IASI -2°C 3°C
CLUJ -6°C -1°C
CONSTANTA 0°C 2°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV -4°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI