#TuFaciSarbatoarea | „Rețeaua”, organizația care ajută și vindecă. Caravana Iepurașului a sosit la zeci de copii sărmani din Timiș

25 aprilie 2021, 19:50

Este deja tradiție la TVR2 ca, de Sfintele Sărbători Pascale, să facem știre din bunătatea oamenilor. Zi de zi, aveți întâlnire la Telejurnal cu oamenii care ne îndrumă în aceste vremuri tulburi. Ei ne dăruiesc cu generozitate liniștea izvorâtă din bunătate și forța care vine din grija folosită ca putere vindecătoare. Datorită lor, semenii mai încercați de viață reușesc să care mai ușor povara nedreptății, a sărăciei și uneori a neîncrederii. În acest an, Știrile TVR2 au adunat povești impresionante despre o rețea cu totul diferită: rețeaua care vindecă România. Tu faci sărbătoarea!

Ionuț este o minune de băiat. Are 6 ani și este extrem de ascultător. Dintotdeauna și-a dorit o jucărie doar a lui, însă dragostea pentru cei trei frați l-a făcut mereu să renunțe în favoarea lor la puținul pe care l-a avut.

Ionuț a sperat că măcar în acest an iepurașul își va aduce aminte de el și de frații lui și le va face o bucurie. Deși este mic, știe că părinții nu au posibilități financiare, așa că nici nu cere. Însă pentru micuții ascultători există inimi care transformă visele în realitate.

Iepurașul a venit într-o caravană cu jucării din banii donați de un grup de oameni cu suflet minunat. Pentru Ionuț și alți copii, aceste sărbători vor fi cu totul deosebite. Vor avea dulciuri și jucării.

Greutățile de zi cu zi au dispărut parcă pentru câteva momente, chiar și pentru părinți. Bucuria celor mici, dar și alimentele primite în dar le-au înseninat sărbătorile. Cadourile înseamnă mult, pentru că sunt oferite din inimă.

Oameni buni și-au unit forțele în această perioadă extrem de grea, ca să îi facă pe alții să zâmbească, să le dea forță să depășească momentele grele și să realizeze că, atunci când oamenii sunt uniți să facă bine, se naște o altfel de lume: una a speranței.

Bucuria celor mici și a părinților deopotrivă este adevărata răsplată pentru cei au organizat pentru prima dată „Caravana Iepurașului”. Asociația „Lions Bastion Timișoara” face parte dintr-o rețea internațională a binelui. În zeci de țări, oamenii sunt uniți să facă bine sub sloganul „We Serve”/”Noi servim”.

Cu ajutorul voluntarilor, în fiecare an, sute de mii de oameni din toate colțurile lumii ajută și vindecă, fără să ceară ceva în schimb. Același lucru l-au făcut și voluntarii din Timișoara.

Totul a fost posibil datorită donațiilor făcute de mai mulți oameni cu suflet mare, dar și de o companie din Timișoara. Un gest cât de mic făcut de fiecare dintre noi în această perioadă ne aduce mai aproape de întoarcerea la normalitate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă