#TuFaciSarbatoarea | Părintele Dan Damaschin și Asociaţia „Glasul Vieţii” împart bucurii și speranțe copiilor sărmani

3 mai 2021, 20:03

Este deja tradiție la TVR2 ca, de Sfintele Sărbători Pascale, să facem știre din bunătatea oamenilor. Zi de zi, aveți întâlnire la Telejurnal cu oamenii care ne îndrumă în aceste vremuri tulburi. Ei ne dăruiesc cu generozitate liniștea izvorâtă din bunătate și forța care vine din grija folosită ca putere vindecătoare. Datorită lor, semenii mai încercați de viață reușesc să care mai ușor povara nedreptății, a sărăciei și uneori a neîncrederii. În acest an, Știrile TVR2 au adunat povești impresionante despre o rețea cu totul diferită: rețeaua care vindecă România. Tu faci sărbătoarea!

 

Au fost zeci de copii, apoi sute. Acum sunt mii, aproape nou mii de copii care primesc bucuria Sfintelor Paşti aşa cum o simt toţi copiii fericiţi. Clipa lor de fericire vine prin daruri făcute de oameni simpli, anonimi, şi ei zeci, sute, mii care nu doar fac donaţii, dar se şi înscriu într-o caravană a bunătaţii care străbate Moldova în postul mare.

Cu rugăciuni, dar şi cu zâmbete, părintele Dan Damaschin de la Bisca Maternității Cuza Vodă din Iaşi, organizează totul.

Voluntarii vin, strâng, sortează şi împachetează donaţiile, munţi de cartofi şi alte alimente esenţiale, dulciuri, haine, chiar şi prosoape.

Copiii sărmani, mulți dintre ei rămași fără părinți, sunt primii pe lista preotului cu suflet de înger.

Părintele Dan Damaschin, prin Asociaţia „Glasul Vieţii”, continuă lista faptelor bune.

Dacă vă doriţi să ajutaţi un copil, o mamă sau o familie, puteţi să vă alăturaţi oricând voluntarilor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite