#TuFaciSarbatoarea | Off-Road Club-Pitești continuă să aducă zâmbete pe feţele copiilor

21 decembrie 2021, 16:49

Este deja tradiţie ca în pragul Crăciunului, când atmosfera sărbătorilor ne învăluie şi ne pregătim cu toţii să întâmpinăm vestea cea mare a Naşterii Domnului, TVR să vă aducă în case binele şi speranţa. Şi să vă dea întâlnire la Telejurnal cu oamenii care prin fapte bune au puterea să schimbe vieţile celor din jur.

Lecţie de omenie în preajma Crăciunului în judeţul Argeş, unde membrii Clubului Off Road din Pitești au strâns peste 200 de pachete cu alimente, haine și jucării. Familiile cu mulți copii au fost primele care s-au bucurat de vizită.

Caravana Off Road din Piteşti a reușit să ajungă în 10 sate și să mai aline puțin din suferințele celor încercați atât de greu de viață.

La câteva sute de kilometri distanţă, în Cluj-Napoca, alţi oameni de bine vin în ajutorul celor năpăstuiţi. Zeci de voluntari de la CERT Transilvania au umplut cutii cu daruri, alimente si jucării gata să pornească la drum. Sunt îngerii care duc un strop de bine în satele de munte din jurul Clujului.

Unii dintre membrii CERT au participa cu toată familia. Cei mici au fost fericiţi să împartă daruri altor copii, mai puţin norocoşi.

A devenit deja o tradiție ca, înainte de sărbători, aceşti pasionaţi de off road să împartă daruri familiilor nevoiaşe.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite