#TuFaciSarbatoarea | O casă mai mare decât un vis. O poveste despre copilărie, adolescență și implicare

Astăzi facem o nouă reverență în fața unor oameni speciali care reușesc nu doar să ajute, ci și să adune binele în jurul lor și să îl împartă mai departe cu o generozitate copleșitoare. Ei ne ajută, ca și voi, să construim o comunitate care prin gesturi mici să nu lase pe nimeni singur de sărbători. Povestea de astăzi este despre copilărie, adolescență și implicare. Este despre o casă mai mare decât nu vis.

17 Decembrie 2019, 19:32 (actualizat 30 Decembrie 2019, 18:52) Știrile TVR |
TU FACI SĂRBĂTOAREA. O casă mai mare decât un vis
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Gabi, Alex, Delia, Ana, Claudia și Ștefania sunt cei 6 copii pe care îi veți iubi pur și simplu. Locuiesc în Giurgiu, în 2 camere, într-o casă din chirpici și se bucură de viață în fiecare zi. Împart cu oricine și firmiturile de pe jos, iar mama lor este un exemplu pentru noi toți. Sunt săraci, dar curajoși.

Alexandra, mama copiilor, este cea care îi hrănește pe toți cei șase. I se pare ușor acum după ce a scăpat din mâinile unui soț care o teroriza.

Alexandra și cei 6 copii au puțin. Foarte puțin. În casa de chirpici suflă gerul, soba încălzește prea puțin, iar baia e de fapt un hol îngust.

Alături de prietenii ei a schimbat universul acestor micuți. Iar Andrei, a devenit eroul copiilor.

Andrei a fost și el ajutat cțndva. În urma unui concurs de dans a primit o casă de la alți oameni cu suflet mare.

Casa a cresut așa într-o lună, datorită celor 15 voluntari care au pus câte o cărămidă în schimabrea unor destine. Odată cu ea, le-a crescut inima și celor 6 copii. Fericirea lor este ... o minune...

Căsuța minunată pentru cei șase copii creşte încă... Este un dar de Crăciun, dar în ea se vor putea muta abia la primăvara. Este o poveste care îți dă aripi, aduce bucurii care îți umplu sufletul, și ne ajută pe noi toți să fim cu adevărat mai buni... Din ce în ce mai buni...

"Vă mulțumesc și vă mai aștept pe la noi, nu e numai a mea, casa e a tuturor oamenilor care ne-au ajutat. E loc pentru toată lumea" - Alexandra Sava, mama copiilor.

 

Inima campaniei „Tu faci sărbătoarea” ești tu! Așa că scrie-ne despre oamenii speciali din viața ta. Povestea eroului tău va ajunge în sufletele tuturor prin intermediul campaniei. Îți stau la dispoziție pagina de Facebook a TVR 2 și numărul de WhatsApp 0733.50.80.76. Un simplu mesaj are forța să schimbe destine. Împreună construim ţara oamenilor buni.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 3°C
IASI 4°C 4°C
CLUJ 4°C 5°C
CONSTANTA 7°C 6°C
CRAIOVA 5°C 2°C
BRASOV 5°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI