#TuFaciSarbatoarea | Monica Radu schimbă vieți din scaunul rulant

Când viața te îngenunchează, la propriu, când crezi că nu mai ai motive să te bucuri și să trăiești pe deplin, sunt oameni care îți arată că pot merge mai departe și îi pot ajuta pe alții. Monica Radu, o tânără imobilizată într-un scaun rulant de mai bine de 20 de ani, în urma unui accident de mașină, ne dă o lecție de viață.

18 Aprilie 2019, 17:10 (actualizat 30 Aprilie 2019, 20:41) Știrile TVR |
#TuFaciSarbatoarea. O tânără schimbă vieți din scaunul cu rotile
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Ea ne demonstrează că se poate, și aduce speranță în viața fiecărui om pe care îl întâlnește. A trecut prin multe operații și riscă să rămână paralizată complet. A reuși însă să treacă de fiecare încercare cu bine, să aibă trei copii, o carieră și să scrie o carte. Acum de câte ori are ocazia își duce mesajul mai departe.

Monica este o femeie pe care viața a încercat-o din greu, dar care a găsit puterea să nu renunțe.

Când avea 20 de ani a avut un accident de mașină și a rămas paralizată. Vestea pe care medicii i-au dat-o fix la vârsta la care cei mai mulți tineri abia își întind aripile să zboare, a fost de neînțeles.

Pentru ea, salvarea a venit cu ajutor de sus. După accident a fost aproape convinsă că nu va mai avea copii. Minunea însă s-a produs. Monica are trei copii, doi băieți și o fată, care îi sunt alături zi de zi. De un an s-au mutat în București unde lucrează în cadrul unei multinaționale.

În timpul liber, Monica se implică în acțiuni umanitare. Vorbește în școli, pentru femeile din penitenciar și alți oameni care pun semnul egal între dizabilitate și vulnerabilitate. Pentru toți are un mesaj: "să creadă în rostul vieții lor".

Colegii Monicăi o văd ca pe o adevărată sursă de putere, un om care le dă forța să devină mai buni.

Monica Radu este exemplu că atunci când vremurile încearcă să te doboare, salvarea vine din interior. Cum necum omul găsește în el forța să își trăiască visurile și să ajute pe alții în nevoie.

 

Câștigăm libertatea de a fi mai buni împreună. Campania #TuFaciSărbătoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așteptăm mesaje despre oameni exmplari, despre fapte de neuitat, despre cei care nu au abandonat lupta pentru o viață mai bună.

Trimiteți mesaje pentru cei care trec prin momente dificile, care au de luptat cu un necaz, care au nevoie de solidaritate.

Fiecare din mesajele voastre înseamnă energie!

Ne puteți scrie pe WhatsApp la nr. 0733 508 076, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 6°C
IASI 2°C 1°C
CLUJ 7°C 7°C
CONSTANTA 8°C 8°C
CRAIOVA 4°C 5°C
BRASOV 5°C 6°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI