#TuFaciSarbatoarea | Mesaje de la telespectatorii TVR Sorin P. şi Cristian Matei

1 mai 2019, 17:15

Ponderea unui ‘mulțumesc’ nu poate fi proporțională cu salvarea unei vieți… de 3 ori. Este vorba despre părinții mei (Constantin și Franea) alături de sora mea (Stela), care m-au ajutat să ‘supra’ supraviețuiesc. Foarte pe scurt, după un accident am reîmbrățișat viața, cu șanse de 1%; probabilitate de viață exprimată de către mulți doctori. Chiar dacă am trecut prin câteva operații complicate, părinții și sora au avut grijă să depășesc alte două situații critice – Sorin P.

Cel mai important lucru în viaţă este să îi ajuţi pe cei din jur. La mulţumesc prietenilor că au fost alături de mine şi m-au ajutat să trec peste o boală gravă – Cristian Matei – Bucureşti

Campania #TuFaciSarbatoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așa că așteptăm în continuare mesajele voastre despre fapte și oameni exemplari și, deopotrivă, mesaje pentru cei care trec prin momente dificile și au nevoie de solidaritate.

Fiecare mesaj duce povestea mai departe.

Ne puteți scrie pe WhatsApp la nr. 0733 508 076, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro, unde veți putea regăsi și toate personajele excepționale care apar în campania #TuFaciSarbatoarea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite