#TuFaciSarbatoarea | Jucării pentru bucuria copiilor defavorizaţi din Piatra Neamţ. În acţiunea caritabilă au fost implicaţi cei mai tineri fotbalişti din oraş

20 decembrie 2021, 20:51

Este deja tradiţie ca în pragul Crăciunului, când atmosfera sărbătorilor ne învăluie şi ne pregătim cu toţii să întâmpinăm vestea cea mare a Naşterii Domnului, TVR să vă aducă în case binele şi speranţa. Şi să vă dea întâlnire la Telejurnal cu oamenii care prin fapte bune au puterea să schimbe vieţile celor din jur.

 

O jucărie, un zâmbet, o speranţă! A fost însă mai mult de atât în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, unde peste 200 de spectatori au adus cu ei un val imens de bucurie. Şi jucării. Multe jucării pe care le-au donat în beneficiul copiilor defavorizaţi din oraş. Şi tot pentru ei au jucat fotbal alţi copii. Iar fiecare gol înscris pe teren a eliberat o mare de cadouri.

În sală au fost şi câţiva dintre copiii pentru care a fost organizat evenimentul.

Acțiunile caritabile în care au fost implicaţi tinerii sportivi au început să fie organizate în urmă cu patru ani, tocmai pentru a-i responsabiliza şi a-i implica pe aceştia în viaţa oraşului. Au învăţat că gesturile mici pot aduce o explozie de bucurie.

Pe lângă spectatori, şi clubul de fotbal a donat jucării, dulciuri şi mingi.

Cadourile vor ajunge la peste 100 de copii cărora le vor face Crăciunul mai frumos.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă