#TuFaciSarbatoarea | Iubirea învinge moartea. Povestea Andreei, tânăra care a găsit puterea să lupte cu cancerul

14 aprilie 2019, 19:32

Andreea avea 30 de ani, în 2014, când viaţa zbuciumată i-a fost pusă pe pauză de dureri abdominale teribile. A aflat că făcuse, de fapt, limfom non-Hodgkin. Avea o tumoră malignă de 12 centimetri în spatele traheei.

Întâlnirea din spital cu terapeutul care i-a devenit şi prieten de suflet i-a deschis calea spre vindecare.

Andreea a învăţat să se iubească cu bune şi rele şi să nu-i mai fie frică! De la terapeut a aflat cum să transforme gândul în realitatea vindecării.

Cu credinţă, Andreea a scăpat în numai trei luni de tumora din piept. Corpul i-a ascultat gândurile şi când le-a cerut celulelor stem să iasă din măduvă atâtea câte avea nevoie pentru autotransplantul care previne recidiva.

A urmat însă un alt şoc după RMN-ul pe care-l ceruse fiindcă o durea capul. Avea trei tumori la creier care nu puteau fi operate. Şi nici radioterapie şi chimioterapie nu putea face. Ar fi răpus-o fiindcă avea de 40 de ori mai puţine trombocite decât era normal. După trei luni, la RMN, tumorile dispăruseră ca prin miracol.

Andreea a înţeles şi de ce era să piară de la o infecţie cu bacteria Clostridium Difficile.

Sute de oameni s-au mobilizat pentru ea, la chemarea prietenilor zguduiţi că medicii i-au spus fetei că va muri. Sângele donat atunci pentru ea a salvat sute de alte vieţi.

În suferinţă, Andreea a simţit cât de multă lumea o iubea. Şi energia primită prin această iubire a întărit-o.

Mama a fost însă îngerul care a vegheat-o în spital opt luni, zi de zi.

Toți cei din jurul Andreei, prieteni sau părinți, au învățat de la ea o lecție neprețuită. O lecție de viață.

Lecţiile pe care Andreea le-a învăţat din suferinţă şi de la terapeut le-a aşternut şi pe paginile unui blog. Speră că şi alţii vor învăţa astfel să se vindece şi să se bucure, pentru a nu suferi.

Câștigăm libertatea de a fi mai buni împreună. Campania #TuFaciSărbătoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așteptăm mesaje despre oameni exemplari, despre fapte de neuitat, despre cei care nu au abandonat lupta pentru o viață mai bună.

Trimiteți mesaje pentru cei care trec prin momente dificile, care au de luptat cu un necaz, care au nevoie de solidaritate.

Fiecare din mesajele voastre înseamnă energie!

Ne puteți scrie pe WhatsApp, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro.

(w620) #TuFaciSar

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite