#TuFaciSarbatoarea | Iubirea învinge moartea. Povestea Andreei, tânăra care a găsit puterea să lupte cu cancerul

Viața este o serie de încercări pentru care nu primim instrucțiuni de folosire. Așa că fiecare se descurcă cum poate. Și învață cât mai mult astfel încât la următoarea piedică să nu se mai prăbușească. Așa că orice exemplu care ne îndrumă să găsim puterea din noi ne face mai buni. Astăzi învățăm împreună din lecția Andreei, a suferinței și renașterii. Andreea uitase să trăiască, muncea prea mult și simțea că nu mai poate, când a primit un verdict dur: cancer limfatic! A scăpat însă incredibil de repede de tumora cât pumnul pe care o avea în piept. Dar cerul i-a căzut în cap din nou: cancer cerebral! Și niciun doctor nu o putea trata. Tânăra de 30 de ani și-a convins corpul să se vindece singur! O bacterie teribilă a împins-o apoi în a treia cumpănă de moarte. A înțeles de ce: trebuia să ajute oamenii!

14 Aprilie 2019, 19:32 (actualizat 01 Mai 2019, 17:27) Știrile TVR |
#TuFaciSarbatoarea Iubirea învinge moartea
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Andreea avea 30 de ani, în 2014, când viaţa zbuciumată i-a fost pusă pe pauză de dureri abdominale teribile. A aflat că făcuse, de fapt, limfom non-Hodgkin. Avea o tumoră malignă de 12 centimetri în spatele traheei.

Întâlnirea din spital cu terapeutul care i-a devenit şi prieten de suflet i-a deschis calea spre vindecare.

Andreea a învăţat să se iubească cu bune şi rele şi să nu-i mai fie frică! De la terapeut a aflat cum să transforme gândul în realitatea vindecării.

Cu credinţă, Andreea a scăpat în numai trei luni de tumora din piept. Corpul i-a ascultat gândurile şi când le-a cerut celulelor stem să iasă din măduvă atâtea câte avea nevoie pentru autotransplantul care previne recidiva.

A urmat însă un alt şoc după RMN-ul pe care-l ceruse fiindcă o durea capul. Avea trei tumori la creier care nu puteau fi operate. Şi nici radioterapie şi chimioterapie nu putea face. Ar fi răpus-o fiindcă avea de 40 de ori mai puţine trombocite decât era normal. După trei luni, la RMN, tumorile dispăruseră ca prin miracol.

Andreea a înţeles şi de ce era să piară de la o infecţie cu bacteria Clostridium Difficile.

Sute de oameni s-au mobilizat pentru ea, la chemarea prietenilor zguduiţi că medicii i-au spus fetei că va muri. Sângele donat atunci pentru ea a salvat sute de alte vieţi.

În suferinţă, Andreea a simţit cât de multă lumea o iubea. Şi energia primită prin această iubire a întărit-o.

Mama a fost însă îngerul care a vegheat-o în spital opt luni, zi de zi.

Toți cei din jurul Andreei, prieteni sau părinți, au învățat de la ea o lecție neprețuită. O lecție de viață.

Lecţiile pe care Andreea le-a învăţat din suferinţă şi de la terapeut le-a aşternut şi pe paginile unui blog. Speră că şi alţii vor învăţa astfel să se vindece şi să se bucure, pentru a nu suferi.

Câștigăm libertatea de a fi mai buni împreună. Campania #TuFaciSărbătoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așteptăm mesaje despre oameni exemplari, despre fapte de neuitat, despre cei care nu au abandonat lupta pentru o viață mai bună.

Trimiteți mesaje pentru cei care trec prin momente dificile, care au de luptat cu un necaz, care au nevoie de solidaritate.

Fiecare din mesajele voastre înseamnă energie!

Ne puteți scrie pe WhatsApp, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro.

(w620) #TuFaciSar

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 7°C
IASI 4°C 5°C
CLUJ 4°C 5°C
CONSTANTA 7°C 10°C
CRAIOVA 6°C 5°C
BRASOV 5°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI