#TuFaciSarbatoarea | Caravana faptelor bune. Pentru zeci de copii din Timiș, Moș Crăciun a venit mai devreme

18 decembrie 2019, 17:01

Maria nu spera  ca  Moș Crăciun să vină la ea. Și nu și-a imaginat că i-ar putea aduce vreodată o păpușă așa de frumoasă!

Cu lumină în ochi și un zâmbet larg, cât toată fața, așa i-au primit copiii pe voluntarii Ssociației Lions din Timișoara. Au scotocit prin saci cu nerăbdare și au așezat în ordine toate lucrurile pe care le-au primit.

Voluntarii asociației au străbătut peste 500 de kilometri  pentru a ajunge în toate satele în care era nevoie de ajutor. Copiii i-au întâmpinat  cu poezii.

De cinci ani, de când au inițiat Caravana faptelor bune, voluntarii  sunt sprijiniți de reprezentanții direcției de Asistență Socială. Ei sunt cei care știu care familii au mai mare nevoie de ajutor. Dar, mai ales, care părinți își duc copiii la școală, în ciuda tuturor greutăților.

Pentru anul viitor, Caravana faptelor bune își propune un ţel și mai ambițios.

Până când şi aceste proiecte se vor realiza, rămân faptele bune, împlinite. 90 de copii din satele timișene se vor bucura de un Crăciun vesel și îndestulat.

 

Inima campaniei „Tu faci sărbătoarea” ești tu! Așa că scrie-ne despre oamenii speciali din viața ta. Povestea eroului tău va ajunge în sufletele tuturor prin intermediul campaniei. Îți stau la dispoziție pagina de Facebook a TVR 2 și numărul de Whtsapp 0733.50.80.76. Un simplu mesaj are forța să schimbe destine. Împreună construim ţara oamenilor buni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite