#TuFaciSarbatoarea | Un strop de bucurie pentru oamenii nevoiași, cu ajutorul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului

25 decembrie 2021, 19:30

În Cluj Napoca, unul dintre mai bogate orașe ale României, pentru oamenii sărmani viața nu e deloc ușoară. Trăiesc cum pot, de pe o zi pe alta. Și se bucură de orice ajutor pe care îl primesc. Fie că sunt haine, fie că e vorba de mâncare, iar câteodată doar o vorbă bună. Pentru ei, orice gest mic este de fapt unul mare.

De Crăciun, ajutorul a venit de la Arhiepiscopia Clujului. Sute de familii au primit cu bucurie în suflet pachetele oferite de Înalt Preasfințitul Andrei. Părintele Mitropolit își dorește ca în fiecare an și acești oameni să aibă ce pune pe masă în seara de Crăciun. Și îi sfătuiește pe toți să își îndrepte atenția către Mântuitor, care ne învață pe toți să fim buni și să ne ajutăm aproapele.

Cele 1500 de pachete dăruite de Crăciun au fost cumpărate de Asociația Filantropia Ortodoxă din Cluj-Napoca, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei.

Arhiepiscopia Clujului are 55 de proiecte şi programe sociale și numai anul trecut a folosit aproape 16 milioane de lei în scop filantropic. Este pilda care ne arată că oamenii au nevoie de oameni și împlinirea fiecăruia vine atunci când întinde o mână de ajutor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite