#TuFaciSarbatoarea | Magie pentru copiii care cresc cu dor de mamă

Un gest cât de mic deschide un univers în care binele crește sănătos. Fiecare dintre noi poate face magie cu sufletele celorlalți. Trebuie doar să vrem. V-am promis că la "Tu faci sărbătoarea" vă aducem în casele dumneavoastră oameni speciali. Oameni pentru care binele se construiește cu migală și răbdare. Este și cazul unui pilot din Arad care și-a adunat prietenii din mai multe țări pentru sufletele celor mici. Ei au reușit să-l aducă pe Moș Crăciun pentru minunile de copii care cresc cu dor de mamă.

20 Decembrie 2019, 20:07 (actualizat 20 Decembrie 2019, 21:06) Știrile TVR |
#TuFaciSarbatoarea Magia pentru copiii care cresc cu dor de mamă
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Emoție, lacrimi de bucurie. Cel mai vestic aeroport din România s-a umplut cu povești. Unele sfâșietoare.

Copii de toate vârstele, care cresc cu dor de mamă și de tată au venit să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Cei 120 de copii cresc în case de tip familial. Și speră că într-o zi Moșul cel bun le va aduce cel mai de preț cadou: o familie.

Bucuria din ochii lor îți taie respirația. Pentru ei Moșul cel bun nu aduce telefoane scumpe sau ultimul joc de pe piață. Lor Moș Crăciun le aduce în sac câteva clipe în care sunt înconjurați de toată dragostea de care au nevoie. O dragoste necondiționată, sinceră și caldă. Așa cum merită, chiar dacă viața nu a fost dreaptă cu ei.

Copiii nu uită să dea mai departe ce au din plin: o inimă care bate cu inocență și bunătate.

Pentru ca emoția să fie și mai mare, avionul a dat trei ture de aeroport până să aterizeze. Într-un final, Moșul a ajuns cu bine la sol.

Totul a fost posibil datorită unui pilot din Arad și a colegilor lui din Elveția, Olanda, Statele Unite, Franța, Ungaria și Serbia. Oameni mari, care au ales să pună în inimile celor mici cel mai de preț cadou: speranța. Speranța că minunile se pot întâmpla într-o zi. Trebuie doar să fie cuminți și să își dorească. Iar oamenii cu inima mare vor reuși să facă magie. Ajutați de Moș Crăciun sau de alți oameni pentru care binele se construiește...gest cu gest.

Copiii i-au spus Moșului poezii, au făcut împreună poze și i-au mulțumit pentru cadouri. Și le-au dăruit tuturor zâmbetele calde ale copilăriei.

 

Inima campaniei „Tu faci sărbătoarea” ești tu! Așa că scrie-ne despre oamenii speciali din viața ta. Povestea eroului tău va ajunge în sufletele tuturor prin intermediul campaniei. Îți stau la dispoziție pagina de Facebook a TVR 2 și numărul de WhatsApp 0733.50.80.76. Un simplu mesaj are forța să schimbe destine. Împreună construim ţara oamenilor buni.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #TUFACISARBATOAREA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 2°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -2°C -2°C
CONSTANTA 1°C 0°C
CRAIOVA 1°C 0°C
BRASOV -5°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI