#TuFaciSarbatoarea | Magie pentru copiii care cresc cu dor de mamă

20 decembrie 2019, 20:07

Emoție, lacrimi de bucurie. Cel mai vestic aeroport din România s-a umplut cu povești. Unele sfâșietoare.

Copii de toate vârstele, care cresc cu dor de mamă și de tată au venit să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Cei 120 de copii cresc în case de tip familial. Și speră că într-o zi Moșul cel bun le va aduce cel mai de preț cadou: o familie.

Bucuria din ochii lor îți taie respirația. Pentru ei Moșul cel bun nu aduce telefoane scumpe sau ultimul joc de pe piață. Lor Moș Crăciun le aduce în sac câteva clipe în care sunt înconjurați de toată dragostea de care au nevoie. O dragoste necondiționată, sinceră și caldă. Așa cum merită, chiar dacă viața nu a fost dreaptă cu ei.

Copiii nu uită să dea mai departe ce au din plin: o inimă care bate cu inocență și bunătate.

Pentru ca emoția să fie și mai mare, avionul a dat trei ture de aeroport până să aterizeze. Într-un final, Moșul a ajuns cu bine la sol.

Totul a fost posibil datorită unui pilot din Arad și a colegilor lui din Elveția, Olanda, Statele Unite, Franța, Ungaria și Serbia. Oameni mari, care au ales să pună în inimile celor mici cel mai de preț cadou: speranța. Speranța că minunile se pot întâmpla într-o zi. Trebuie doar să fie cuminți și să își dorească. Iar oamenii cu inima mare vor reuși să facă magie. Ajutați de Moș Crăciun sau de alți oameni pentru care binele se construiește…gest cu gest.

Copiii i-au spus Moșului poezii, au făcut împreună poze și i-au mulțumit pentru cadouri. Și le-au dăruit tuturor zâmbetele calde ale copilăriei.

 

Inima campaniei „Tu faci sărbătoarea” ești tu! Așa că scrie-ne despre oamenii speciali din viața ta. Povestea eroului tău va ajunge în sufletele tuturor prin intermediul campaniei. Îți stau la dispoziție pagina de Facebook a TVR 2 și numărul de WhatsApp 0733.50.80.76. Un simplu mesaj are forța să schimbe destine. Împreună construim ţara oamenilor buni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite