#RespectCelorDinLiniaIntai Oameni care dau speranță. Povestea Gianinei Andrei, voluntar în Italia

29 aprilie 2020, 21:08

Gianina Andrei: Ies de dimineață cu credință în Dumnezeu și cu convingerea că o să fie bine, nu mă uit la știri, nu dau importanță numerelor de morți niciodată, mă uit întotdeauna și privesc ceea ce-i pozitiv – oamenii care au speranță, care dau speranță„.

Gianina a crezut mereu că poate face bine.

Criza COVID-19 a fost și este încă foarte dură în Italia. Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 27.682 de morţi, cu 323 de decese produse în ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor infectate se apropie de 204.000.

În acest context, voluntarii formează un plămân în plus pentru cei care au fost infectaţi cu virusul mortal.

Când vezi lumea plângând pe stradă sau că-ți mulțumește pentru ceea ce faci, că te salută de la fereastră și ne urează o zi bună și putere sunt lucruri care nu se pot descrie în cuvinte și nu cred c-ar fi plată pentru așa ceva, povestește Gianina Andrei.

Gianina Andrei este de 17 ani în Italia. Aici are viaţa pe care nu o reuşit să şi-o construiască la Piatra Neamţ. Şi mereu promovează România.

Gianina Andrei: Urez românilor sănătate multă, răbdare, înțelepciune, să respecte regulile care sunt impuse spre binele lor și întotdeauna să-și pună în prim plan binele celuilalt„.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite