‘O să fim ‘Stars’. WRS a început lupta pentru finala Eurovision 2022. Au fost probleme tehnice la repetiții

WRS spectacol pentru juriu
WRS spectacol pentru juriu
11 mai 2022, 18:55

WRS a avut și azi repetiții, înainte de a cânta în fața juriului. Este pregătit să impresioneze juriul cu un show incendiar. Au fost probleme de sonorizare, artistul nu a auzit în căști, iar repetiția a fost reluată.

Chiar și cu aceste probleme, jurnaliștii acreditați îl văd deja calificat în finală pe WRS.

Probleme tehnice au avut și alte țări, și în cazul acestora au fost reluate repetițiile, lucru mai puțin obișnuit la Eurovision.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022: O să mergem cu în moment foarte bine pus la punct, am mai repetat încă o dată acum coregrafia, vocea, m-am încălzit, totul sună foarte bine. O să fim ‘Stars’, cum spunem noi.

Pregătiri pentru a doua semifinală

18 țări se luptă în a doua semifinală pentru ultimele 10 locuri rămase în marea finală. Iar concurența e puternică.

Artiștii au pregătit show-uri impresionante, inspirate în multe cazuri din experiențe personale. Vlădana, de exemplu, reprezintă Muntenegru cu o piesă emoționantă.

Vlădana, reprezentanta Muntenegru la Eurovision 2022: Am scris această piesă după ce am pierdut-o pe mama mea din cauza COVID-19, anul trecut, şi n-am putut să mai vorbesc, dar am scris un cântec după 10 ani. Sper ca românilor să le placă melodia mea, la fel cum mie îmi place piesa lui Andrei (n.r. WRS). Am primit multe mesaje de la români care au trecut prin ce am trecut şi eu şi sper să mă votați.

Lauro va reprezenta anul acesta San Marino, după ce a participat și la concursul San Remo pentru a reprezenta Italia.

Lauro Achille, reprezentantul San Marino la Eurovision 2022: Pentru mine să cânt ȋnseamnă să finalizez cu succes un traseu: compui melodia, construieşti proiectul, îl prezinți publicului care l-a susţinut până în acel moment. Este un amalgam de senzaţii. Ciao România, ne vedem în curând!

În backstage-ul Eurovision 2022, artiștii repetă și își pregătesc cele mai bune momentele pentru show-ul jurizat.

Joi seară, WRS va intra în competiție cu numărul 13. Show-ul va fi transmis în direct la TVR1 și TVR Internațional, de la ora 22.00.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite