#NOISUNTEMROMANIA Pregătiri pentru sărbătorirea Zilei Naționale. Ceremoniile restrânse vor fi transmise în direct de TVR pe 1 Decembrie, de la ora 10.00

30 noiembrie 2020, 07:32

TVR va fi producătorul evenimentului, va transmite în direct şi va da semnal şi celorlalte televiziuni.

În această dimineață a avut loc o repetiție la Arcul de Triumf. Totul s-a desfășurat cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Accesul publicului nu a fost permis.

Brigada Rutieră Bucureşti informează permanent conducătorii auto în privința restricțiilor impuse pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, valabile atât luni, cât și marți.

Vineri, pe terenul de instrucție Ghencea, a avut loc o repetiție în cadrul căreia militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” au tras salve de tun.

Marți, 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa la ceremonia oficială în format restrâns.

Se va ține un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc, dar și pentru victimele virusului SARS-CoV-2. Vor fi trase 21 de salve de tun, iar președintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori.

Evenimentul nu va fi deschis publicului și se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus.

Marți, pe TVR2, de la orele 12.00 şi 19.00, colegii noștri v-au pregătit Telejurnale Speciale, cu eroii zilelor noastre – medicii!

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite