#EUSUNTROMANIA

#eusuntromania. Iulian Pleșcan, inclus în topul celor mai de succes tineri români, lucrează cu...inima

România de acum un secol era o ţară mică în care trăia o naţiune cu aspiraţii înalte: proiectul naţional - Marea Unire. Care în următoarea sută de ani s-a realizat şi s-a consolidat. Tinerii de azi au alte bătălii de dus, la fel de importante. Vom căuta să-i cunoaştem pe cei care, prin ceea ce fac, duc mai departe aspiraţiile înaintaşilor şi sunt mândri să spună: Eu sunt România! Ca şi tânărul antreprenor Iulian Pleşcan, care a decis să lucreze cu...inima.

06 August 2017, 10:51 (actualizat 06 August 2017, 14:47) |
Iulian Pleşcan, inclus în topul celor mai de succes tineri români, lucrează cu...inima
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

La nici 30 de ani, Iulian Pleşcan fusese deja inclus în topul celor mai de succes tineri români. Acum coordonează o afacere într-unul dintre cele mai sensibile domenii din România: medicină. Licenţiat în drept, Iulian şi-a schimbat direcţia şi-a devenit antreprenor "de inimi", cum spune el, în mediul privat.

Începuturile au fost anevoioase. Lumea nu avea încredere în sistemul privat de sănătate, mai ales în zona de excelenţă la care ţinteau Iulian Pleşcan şi echipa lui.

Ca şi în urmă cu 100 de ani, pe câmpul de luptă cei mai importanţi aliaţi sunt camarazii, oamenii pe care te poţi baza şi alături de care poţi muta munţii din loc.

Echipa lui Iulian Pleşcan este foarte tânără şi dornică de a aduce în România cele mai revoluţionare procedee de intervenţie pe cord. Aceasta este, spune el, declaraţia lui de dragoste pentru ţară.

Pentru moştenirea lăsată cu preţul vieţii de cei care au luptat în urmă cu 100 de ani, astăzi se duc bătălii pe multe fronturi: cu sistemele, cu mentalităţile, cu neajunsurile, dar cu aceeaşi dorinţă de schimbare.

Ştirile TVR vor urmări de-a lungul unui an şi jumătate, în campania #eusuntromania, destinele unor tineri care îşi manifestă patriotismul construind pentru România.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ROMÂNIA 100
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 21°C
IASI 18°C 20°C
CLUJ 13°C 16°C
CONSTANTA 15°C 17°C
CRAIOVA 17°C 20°C
BRASOV 12°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI