#Colectiv 4 ani. Comemorări și slujbe în memoria victimelor. Președintele Iohannis a depus o coroană de flori

30 octombrie 2019, 09:51

153 de secunde, 64 de morți, 200 de răniți, dintre care unul și-a luat viața. În cifre reci, așa arată tragedia Colectiv.

Șeful statului a petrecut câteva minute în fața fostului club Colectiv, unde oamenii au lăsat flori, lumânări și poze cu tinerii care au murit în incendiul din 30 octombrie 2015.

Înaintea lui Klaus Iohannis și ambasadorul Israelului în România, David Saranga a aprins o candelă în fața fostului club Colectiv.

Momente impresionante în fața clubului Colectiv, locul în care flăcările au distrus vieți și au mutilat pe viață suflete.

Oamenii vin să aprindă lumânări și să spună lumii ca această tragedie NU poate fi uitată. Astăzi este așteptat și un marș prin Capitală.

La ora prânzului, în fața clubului, a avut loc și o slujbă oficiată de un sobor de preoți, în memoria celor care au decedat în urma incendiului de la Colectiv. Astăzi este așteptat și un marș prin Capitală. Oamenii vor porni din Piața Unirii și vor ajunge în fața clubului.

Supraviețuitorii și familiile tinerilor morți în incendiu încă sunt revoltați deoarece nici după 4 ani de la tragedie judecătorii nu au stabilit un vinovat.

În prezent, magistrații încă audiază martori.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite