#Brilliant | Andreea Marin: "Am schimbat în bine viețile multor oameni"

Despre culmile de escaladat într-o viaţă, despre suferinţă ca motivaţie pentru a persevera, despre pasiune şi forţa Divinităţii, într-un dialog de colecţie cu Andreea Marin, într-o nouă ediţie "Brilliant", cu Loredana Negrilă, la TVR INFO.

25 Martie 2023, 15:54 Știrile TVR |

O redescoperim la TVR INFO pe cea al cărei nume s-a identificat ani în şir cu mega-producţia "Surprize-Surprize", cunoscută pentru acţiunile filantropice şi pentru extraordinara capacitate de a se reinventa.

După trei decenii de excelență dedicate televiziunii, antreprenoriatului și cauzelor sociale, Andreea Marin ne arată constant că "Nu Există Nu Se Poate" și ne îndeamnă să ne învingem frica de înălțimi, într-o călătorie chibzuită, cu un traseu bine gândit, în escaladarea munților, indiferent de înălțime. Acest alpinism spiritual al Andreei remodelează mental și emoțional orice partener de discuție și îi schimbă complet perspectiva.

Conştientă că a realizat lucruri importante pentru generațiile următoare şi că a modificat în bine viețile multor oameni, Andreea Marin recunoaşte că greutăţile au fost cele care au mobilizat-o, de-a lungul timpului, să nu cedeze: "Pentru mine, suferința a fost un motor", îi mărturiseşte ea Loredanei Negrilă.

În acelaşi timp, vedeta se descrie ca o fire mereu dornică de a învăţa şi de a face lucrurile mai bune: "Nu obosesc să învăț în fiecare zi. Sunt o fire autocritică, o perfecționistă. Sunt construită să văd ceea ce nu merge și trebuie îmbunătățit", mai spune ea.

Desigur, din dialogul invitatei cu realizatoarea şi moderatoarea emisiunii "Brilliant" nu puteau lipsi perioada începuturilor în televiziune ale Andreei Marin şi întâlnirea cu regretatul om de televiziune Valeriu Lazarov. Aşa cum se întâmplă cu toţi cei care au trecut prin "şcoala" celebrului teleast, şi Andreea Marin îi păstrează o amintire vie: "Domnul Lazarov există în fiecare dintre noi, ucenicii lui".

Despre fiica ei, "cel mai de preț dar al vieții", pentru care a şi renunțat o perioadă la televiziune, ca să îi poată fi mamă cu adevărat, dar şi despre business, pasiune şi culisele "Surprizelor" – în emisiunea "Brilliant".

Interviurile "Brilliant" fac cunoscute telespectatorilor inițiative, platforme și antreprenori români din domenii cât mai variate: IT, medicină, sport, turism, agricultură organică, ecologie, comerț online, învățământ la distanță, asistență socială, asistență pentru problemele diasporei românești, voluntariat, arte (teatru, muzică, dans, artă, film, literatură), inițiative pan-europene în cadrul cărora România e un actor important, dar și multe altele al căror unic numitor comun este curajul de a fi tu însuți, de a-ți prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele tău și al societății.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SPECIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 31°C 31°C
IASI 31°C 29°C
CLUJ 25°C 23°C
CONSTANTA 25°C 26°C
CRAIOVA 27°C 27°C
BRASOV 27°C 26°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI