Știri, reportaje, ediţii speciale, campanii. 8 ani de Telejurnal la TVR Moldova

1 noiembrie 2022, 16:37

Svetlana Gore, jurnalist TVR Moldova: Era 1 noiembrie 2014 când Telejurnal Moldova intra pentru prima dată în casele telespectatorilor de pe ambele maluri ale Prutului. Ne-am angajat să fim un etalon al corectitudinii şi calităţii într-o piaţă media mult prea şifonată de războiul propagandei. De 8 ani vă aducem în case ştiri fără greşeală!

Mihaela Ursu, Natalia Chicu, Daniela Focşa, Nicolae Boico, Daniela Danilova sau Mădălina Guştiuc sunt o parte dintre cei care, zi de zi, sunt pe teren şi relatează despre evenimentele importante din viața social-politică, culturală sau sportivă.

La Știrile TVR Moldova despicăm firul în patru pentru a spune clar problemele oamenilor, dar şi pentru a găsi soluţii. Aducem şi poveşti de viaţă, istorii de succes, toate cu gândul la telespectatori. Pentru că ei ne dau elan, încredere, curaj şi ne fac să devenim tot mai buni.

Telejurnalele realizate de echipa TVR Moldova sunt preluate de TVR Info şi TVR Internaţional, pentru telespectatorii aflaţi dincolo de graniţele Republicii Moldova.

TVR MOLDOVA este o investiţie strategică şi de suflet a statului român în Republica Moldova, prin intermediul Televiziunii Române.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă