Șofer băut, târât în secția de poliție. Scene filmate de trecători cu telefoanele mobile

30 august 2017, 13:03

Conducătorul auto, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat în trafic, pe 14 august, în timp ce conducea un autoturism deși se afla în stare de ebrietate. Când politistii postului de poliție Mătăsari au încercat să-l legitimeze și să-i testeze alcoolemia cu etilotestul bărbatul s-a impotrivit cu îndârjire, iar scenele în care oamenii legii folosesc forţa pentru a încerca să-l legitimeze au fost înregistrate de trecători cu telefoane mobile.

Scenele par mai degrabă comice, având în vedere că martorii comentează ce se petrece. În finalul filmării se poate observa cum unul din oamenii legii reuşeşte să îi ia portofelul conducătorului auto şi se retrage în sediu. Pe filmare se aude vocea unui martor care îl acuză de furt pe agent, a transmis corespondentul TVR Andrei Marinaș.

Poliţiştii nu au reuşit să îl introducă pe şoferul băut în sediul Postului de Poliţie din Mătăsari, astfel că au renunţat.

După apariția imaginilor, IPJ a precizat că șoferul este cercetat acum în libertate pentru săvârşiriea infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite