Ținute excentrice la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Actorul Jared Leto a venit cu propriul cap la subraț, Katy Perry a fost îmbrăcată într-un candelabru

7 mai 2019, 13:28

MET Gala este un eveniment exclusivist unde prețul biletelor pleacă de la 30 de mii de dolari și invitații sunt încurajați să poarte ținute inspirate de o temă. Anul acesta a fost „camp” un cuvânt ce semnifica ironie, umor, parodie, teatralitate și exagerare.

Iar vedetele nu au dezamăgit. Lady Gaga a deschis parada pe covorul roșu cu nu mai puțin de 4 ținute.

Nu a lipsit niciun nume mare din lume artei, sportului și divertismentului. Actorul Jared Leto a venit cu propriul cap la subraț, Serena Williams și-a asortat rochia cu o pereche de pantofi sport, actorul Billy Porter a ales o tema egipteană și a apărut purtat pe brate, iar cântăreața Katy Perry a fost îmbrăcată într-un candelabru.

Tema Meta Gala 2019 a fost Camp: Note despre Moda, și prefațează o expoziție organizată de muzeul metropolitan și inspirată de eseul Notes on Camp al scriitoarei Susan Sontag publicat în 1964.

Organizată anual în prima zi de luni a lunii mai, de Institutul Costumului de la Muzeul Metropolitan din New York, extravagantă gală are încasări de peste 10 milioane de dolari, fonduri folosite ulterior de instituția americană.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite