Și-au întâlnit la vaccinare foștii pacienți, pe care i-au ajutat să învingă coronavirusul. Cadrele medicale de la Maratonul vaccinării participă voluntar la acțiunea de imunizare. Mulțumiri de la motocicliști

24 aprilie 2021, 20:03

Elena Vornicu are 37 de ani și a avut o formă gravă de COVID-19. A stat internată la ATI la Spitalul Județean din Timișoara aproape o lună. Acum a venit să se vaccineze şi s-a bucurat să îi revadă pe medicii care au salvat-o.

Elena Vornicu: A fost cel mai mare coșmar și aș spune la toată lumea să vină să se vaccineze, pentru că este foarte rău să fii pe terapie intensivă și să nu ai nicio șansă„.

Şi alte persoane care au avut de suferit din cauza noului coronavirus şi au ajuns în stare gravă la spital au venit acum să se vaccineze.

Giorgiana Bobouțan, medic primar ATI, Spitalul Județean din Timișoara:Am avut 4 pacienți care au venit, 3 din ei s-au și vaccinat și ne-a crescut sufletul tuturor colegilor și întregii echipe să-i vedem că sunt bine”.

Fiecare pacient vindecat de COVID-19 şi miile de oameni vaccinaţi în prima zi a maratonului de la Timişoara le dau putere cadrelor medicale să continue lupta.

Dr. Raluca Velovan, medic specialist Spitalul Județean din Timișoara:În continuare terapia intensivă este plină, este unul din motivele care ne-au mobilizat să ne strângem, să facem această acțiune„.

Sute de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara s-au oferit şi ei voluntari în lupta contra pandemiei.

Zeci de motociclişti care au venit să se vaccineze au ţinut şi să le transmită cadrelor medicale susţinerea lor.

Maratonul vaccinării la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara continuă până luni dimineață, la ora 08.00.

Imunizarea se face fără programare și sunt zeci de mii de doze de vaccin Pfizer disponibile!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite