Și-au donat alocația, banii de pe limonadă și de la Zâna Măseluță pentru o ambulanță aeriană care să transporte copiii bolnavi la tratament în străinătate

5 decembrie 2020, 22:00

Aceste minuni de copii, Amalia și Natalia, i-au scris deja lui Moș Crăciun. Nu își doresc anul acesta nici rochițe, nici o nouă păpușă, ci doar ca Moșul să aducă un pic de magie și să facă bine altor copii. Și știu foarte clar cum poate face asta: bani pentru un avion care să transporte copiii bolnavi.

Natalia și-a donat alocația, iar Amalia a vândut limonadă și a donat banii primiți de la Zâna Măseluță.

Fetele și-au pus toată energia în acest proiect. Au sprijinul părinților, care le sunt adevărați ghizi în călătoria curajoasă pentru binele celor încercați.

Proiectul în care micuțele Amalia și Natalia și-au pus tot sufletul aparține Asociației Blondie, care ajută deja copii cu probleme să ajungă la tratament în afară. Apelează însă la avioane închiriate, care au costuri mari.

Este nevoie de mobilizare rapidă și de donații pentru ca avionul să poată fi cumpărat – DETALII AICI. Costul ajunge la aproximativ două milioane de euro. Anul acesta, prin intermediul asociației, au fost transportați 32 de copii în afara țării, cu ambulanțe aeriene închiriate, pentru care s-au plătit 400 de mii de euro, adică o treime din costul total al avionului.

Între timp, și alți copiii au nevoie de transport aerian în străinătate, iar cel de-al 24-lea zbor susținut tot din donații va fi peste câteva zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite