Șeful IPJ Bacău, Vasile Oprișan, care a spus că femeile lovite de soți nu ar trebui să sune la 112 în miez de noapte, își cere scuze

6 aprilie 2019, 20:08

Asta declara, pentru un post de radio local,  șeful Inspectoratului de Poliție Bacău, Vasile Oprişan. Abia după ce a fost amenințat cu sancțiuni de la București, și-a cerut scuze.

Îmi cer scuze public pentru modul de exprimare şi vă asigur că intenţia mea era cu totul alta. Am dorit să subliniez că sunt situaţii când unele persoane sună abuziv la 112 şi, din acest motiv, viaţa oamenilor care au într-adevăr nevoie de ajutor poate fi pusă în pericol. În mod clar exemplul dat nu a fost unul potrivit

Direcția de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al poliției Române a anunțat că face verificări la Poliția din Bacău și îl va audia pe Vasile Oprişan.

Vasile Oprişan conduce IPJ Bacău de mai bine de 10 ani. Mesajul său controversat este în contradicție cu ultimele declarații făcute de ministrul de Interne, care a anunțat  introducerea unor noi ordine de protecție și monitorizarea agresorilor prin brățări electronice.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite