Ședință tensionată la PSD Brăila. Liderul partidului, Liviu Dragnea, a lipsit, din cauza problemelor de sănătate

17 martie 2019, 20:16

Zeci de protestatari au vrut să îl întâmpine pe Liviu Dragnea la şedinţa filialei PSD Brăila. Dar liderul partidului nu a mai plecat din Capitală din cauza problemelor de sănătate.

Un protestatar a reușit să intre în sala unde aveau loc alegerile și a început să strige în timp ce la tribună vorbea senatorul Ion Rotaru, singurul candidat pentru funcția de președinte al filialei.

Nu au fost singurele momente tensionate ale şedinţei.

Marian Dragomir, primarul Brăilei şi membru PSD, le-a cerut liderilor să renunțe la discuţiile despre legile justiției pentru că „nu îi caracterizează” pe social-democrați.

Filiala PSD Brăila a rămas fără preşedinte după ce fostul premier Mihai Tudose a plecat în partidul lui Victor Ponta.

Acum, la alegeri, era aşteptat şi Liviu Dragnea care a rămas însă în Capitală. Medicii i-ar fi interzis să plece din spital unde s-a internat ieri, potrivit informaţiilor transmise de Codrin Ştefănescu. Liderul partidului ar avea o dublă hernie de disc. Ministrul Sănătăţii nu a confirmat informaţiile.

Liviu Dragnea este citat mâine dimineață la Înalta Curte, pentru a fi audiat în apelul pe care l-a făcut faţă de prima sentinţă din dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Audierea ar putea să fie amânată, din cauza stării medicale a liderului PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite