Ședința de guvern s-a amânat pentru joi

20 iunie 2017, 11:29

Marți trebuia să vedem prima ședință de guvern după izbucnirea scandalului, însă planurile s-au schimbat radical cu doar câteva minute înainte de începerea acestei întâlniri din cauza unui secretar de stat de la Ministerul Justiției, transmite Ionuț Gheorghe de la Palatul Victoria.

Mariana Moț a fost delegată de Tudorel Toader să participe la ședința de guvern pentru că dumnealui nu se află în București. Judecătoarei de la Ministerul Justiției i s-a făcut rău subit, cu doar câteva minute înainte de începerea întâlnirii.

Inițial, reprezentanții guvernului au anunțat că această ședință este amânată, după care au transmis că a fost anulată.

În mod normal, toate aceste ședințe se țin cu miniștrii sau, dacă un ministru nu poate participa, trebuie să vină un secretar de stat.

Oricum, astăzi, miniștrii demisionari din guvern aveau ordin, potrivit unor surse de la partide, să nu participe la ședință și să-l lase pe Sorin Grindeanu singur.

ORA 15.41 Ședința de guvern o facem joi, pentru că mâine moțiunea pică, a declarat Victor Ponta.

ORA 13. 10 Ședința de guvern s-a amânat pentru joi, potrivit unor surse.

ORA 11.55 Ședința de Guvern programată pentru marți la ora 12,00 a fost amânată. Ședința ar fi fost amânată din cauză că Ministerul Justiției nu are reprezentant la această întrunire, după ce ministrul demisionar Tudorel Toader și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat Mariana Moț. Acesteia i s-ar fi făcut rău înainte de ședință, potrivit unor surse.

În mai puțin de o oră ar urma să înceapă prima ședință de guvern după izbucnirea scandalului din Coaliția guvernamentală, a transmis Ionuț Gheorghe, de la Palatul Victoria. Ieri, la Guvern, a avut loc o ședință pregătitoare cu mai mulți secretari de stat și cu ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Miniștrii PSD au primit ordin să nu participe la această ședință.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite