Ședință cu miză mare la PSD. La CEx se discută lista pentru europarlamentare și o posibilă remaniere

24 martie 2019, 19:10

La reuniunea de la Brașov social-democrații și-au ales noua conducere a filialei. Înainte însă au organizat primul miting care dă startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Un simpatizant PSD s-a luat la bătaie cu un bărbat care scanda împotriva coaliției de guvernare.

Cu toate că era aşteptat la reuniunea social-democraților, Liviu Dragnea nu a participat din cauza problemelor de sănătate.

Ședința de luni este una cu miză mare. Se discută lista pentru europarlamentare, dar și schimbări în Cabinet. Miniștrii Rovana Plumb și Natalia Intotero ar putea părăsi echipa, având în vedere că vor candida la europarlamentare.

Și Tudorel Toader ar putea să fie remaniat. Social-democrații i-au reproșat că nu își asumă modificările la legile justiției prin ordonanță de urgență.

Iar termenul a expirat şi nicio ordonanţă nu a fost aprobată în cele două săptămâni. Şi chiar dacă moţiunea pe justiţie votată miercurea trecută a fost respinsă, situaţia lui Tudorel Toader nu este una sigură. Mai mulţi social-democraţi s-au arătat nemulţumiţi de activitatea acestuia în fruntea ministerului.

Ce l-ar putea salva pe Tudorel Toader de remaniere ar fi faptul că unii social-democrați se tem că preşedintele Klaus Iohannis ar amâna numirea unui nou ministru, așa cum a făcut în cazul schimbărilor de la Dezvoltare și Transporturi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite