Școlile și universitățile din București se închid de mâine. Masca, obligatorie în toate spațiile publice

Coronavirus. Oameni cu mască
Coronavirus. Oameni cu mască
19 octombrie 2020, 16:35

 

ACTUALIZARE Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a hotărât ca activitatea creșelor și after school-urilor să nu se întrerupă în următoarele zile. Precizarea a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Prefecturii București.

 

 

__________________________________

Activitatea școlară față în față se suspendă de marți, când se închid și cafenelele, restaurantele și cinematografele, după ce Bucureștiul a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori.

Mariana Stancu Cipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii București a transmis, după ședința Comitetului pentru Situații de Urgență, că după ce rata de incidență a fost, duminică, 3,02, iar luni 3,19 s-a hotărât ca începând cu ora 00.00 a datei de 20 octombrie, activitatea didactică să fie suspendată față în față.

„A fost interzisă activitatea în cinematografe, în săli de spectacole. (…) A fost interzisă activitatea în interiorul restaurantelor, păstrată pe terase, în exterior, iar pentru cei din interiorul hotelurilor, pensiunilor – doar pentru clienţii cazaţi în aceste unităţi. A fost interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi pentru jocurile de noroc”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, s-a impus obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite