Școli închise astăzi în mai multe județe, din cauza vremii

În mai multe judeţe, grădiniţile şi şcolile au fost închise astăzi. Pentru unitățile de învățământ din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru mâine. De asemenea, nu se ţin ore mâine în şcoli Arad (40), Mehedinți (24) și Vâlcea (1).

17 Decembrie 2018, 08:33 (actualizat 17 Decembrie 2018, 16:56) |
Școli închise în mai multe județe
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

ACTUALIZARE. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, autoritățile din județele Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare pentru ziua de luni, 17 decembrie.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, tot astăzi, 17 decembrie, nu s-au desfășurat cursuri în mai multe unități de învățământ din țară: Arad (40), Argeș (13), Bihor (9), Caraș-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureș (4), Olt (1), Satu Mare (10) și Vâlcea (35).

Pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru mâine, 18 decembrie. De asemenea, marți, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la rețeaua de energie electrică nu se vor susține ore de curs în unități de învățământ din județele Arad (40), Mehedinți (24) și Vâlcea (1).

_______________________

Autorităţile din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş au decis suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru astăzi. Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru marţi. Din cauza unor avarii la reţeaua de energie electrică, nu vor avea loc ore în şcolile din 39 de localităţi din judeţul Arad, iar o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare nu va organiza cursuri luni şi marţi din aceleaşi motive.

Peste 60 de școli din Caraș-Severin rămân închise luni: 30 dintre ele nu au energie electrică, iar 26 nu au căldură. Și în patru localități din Bihor, cursurile vor fi suspendate. Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene în cursul zilei de duminică, în urmă deciziilor luate la nivel local în comandamentele judeţene pentru situaţii de urgenţă.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 5°C
IASI -2°C 3°C
CLUJ -6°C -1°C
CONSTANTA 0°C 2°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV -4°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI