Șapte persoane reținute după scandalul din Blaj, după petrecerea de 1 Mai. Au intervenit 30 de polițiști și jandarmi

Investigație poliție
Investigație poliție
2 mai 2020, 09:23

Polițiștii din Blaj au reținut, pentru 24 de ore, cinci bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, cercetate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri după-amiaza, două femei s-au certat în stradă, pe fondul consumului de alcool, iar în momentul intervenției echipajelor de poliție și jandarmerie mai multe persoane din cartier au ieșit în stradă, fiind nevoie de suplimentarea forțelor de ordine publică.

La sediul poliției au fost conduse 15 persoane, iar sâmbătă cele 6 persoane reținute vor fi prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Polițiștii și jandarmii au dat 10 amenzi de 33.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare și 6 amenzi de 1.000 de lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Tot vineri un bărbat de 36 de ani din Blaj a postat pe Facebook comentarii prin care instiga oamenii la fapte de violență, și acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă și acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă