Șansă la educație pentru copiii din comuna Scrioaștea, județul Teleorman. Un profesor inimos îi învață pe copii tainele matematicii

11 ianuarie 2021, 12:33

Toți cei pe care Relu Voicu i-a ajutat la teme, în ultimul an, au putut desluși foarte ușor tainele matematicii și ale Limbii române și au devenit tineri activi și implicați în societatea din care fac parte.

Șansa Dariei, al cărei vis este să devină medic, și a multor copii din comuna Scrioaștea, se numește Relu Voicu. Mulți copii au început să facă lecțiile cu acesta în urmă cu ceva timp, iar acum folosesc cu lejeritate niște termeni matematici care altor elevi încă le dau bătăi de cap.

Pentru mulți copii din comuna Scrioaștea prima excursie la mare sau primul film vizionat la cinema se leagă tot de Relu Voicu.

Prin Asociația Cu cărțile pe uliță, al cărei membru fondator este, acesta a reușit să deschidă noi orizonturi pentru copiii din comună.

Visul lui profesorului este de a reuși să construiască o școală în comuna natală, un templu al educației de care să beneficieze cât mai mulți copii.

Pentru a putea ridica o școală, Relu Voicu are nevoie de sprijin material din partea tuturor celor care pot și vor să ajute.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite