”Umanitatea nu are graniţe”. Crucea Roșie și TVR și-au dat mâna pentru a-i ajuta pe cei afectați de războiul din Ucraina

„Umanitatea nu are graniţe" - este o realitate pe care o vedem zilnic și pe care am adus-o în atenția dumneavoastră. Crucea Roșie și TVR și-au dat dau mâna pentru a strânge fonduri care să-i ajute pe cei afectați de războiul din Ucraina și să aducă un strop de speranţă în sufletele lor.

29 Martie 2022, 07:42 (actualizat 29 Martie 2022, 08:27) Știrile TVR |

TVR 1 a difuzat aseară o ediție speciala "Referendum". Evenimentul a fost transmis simultan şi la TVR Mokdova şi TVR Internaţional. Gazde au fost Iuliana Tudor şi Mihai Rădulescu.

Gazdele evenimentului, organizat în parteneriat ne-au prezentat poveşti emoţionante, oameni care şi-au lăsat vieţile în urmă şi au fugit spre necunoscut, să aflăm în ce fel ajută ţara noastră persoanelor afectate de războiul din Ucraina şi să donăm, după posibilităţi, pentru a le face existenţa mai uşoară.

Reprezentanţi ai autorităţilor române şi ai Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie – veniţi în ţara noastră special pentru acest eveniment, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai ONG-urilor, precum şi oameni de afaceri, și-au dat mâna pentru a întări mesajul pe care Televiziunea Română şi Crucea Roşie Română îl transmit: „Umanitatea nu are graniţe”.

Programul s-a desfăşurat în două platouri ale Televiziunii Române şi au fost invitaţi jurnaliştii Alina Grigore şi Alex Costache, trimişii speciali ai TVR în Ucraina, recent întorşi în ţară, care ne-au împărtăşit experienţele trăite la faţa locului. Iar artişti precum Paula Seling, Floarea Calotă şi Alex Ştefănescu au întregit tabloul invitaţilor speciali ai ediţiei.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 4°C
IASI 1°C 2°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 6°C 5°C
CRAIOVA 3°C 3°C
BRASOV 4°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI