“Tatăl”, cu Victor Rebengiuc în rolul principal, s-a jucat cu casa închisă la Festivalul de Teatru de la Sibiu. Alte sute de spectacole au loc în aceste zile

26 iunie 2023, 20:27

Dans, ritmuri electrizante și multă culoare. Sibiul este mai plin de viață ca niciodată. Din zori și până la lăsarea serii, spectacolele stradale îi fascinează pe sibeni și turiști deopotrivă.

Magia a continuat și la lumina zilei, spre bucuria copiilor. Cu sunetele lui fermecate, flautistul din Hamelin a venit să curate orașul de șobolani.

Doar că rozătoarele nu s-au lăsat prea ușor, au cotrobăit prin canale după rude și s-au băgat în vorbă cu spectatorii.

Sute de spectacole au loc în aceste zile la Festivalul de Teatru de la Sibiu. Nu doar în stradă, ci și în zeci de săli de teatru sau spații inedited: biserici sau situri istorice.

Spectacolul Teatrului Bulandra, Tatăl, care îl are în rolul principal pe Victor Rebengiuc, s-a jucat cu casa închisă. Biletele s-au epuizat la scurt timp după punerea în vânzare.

În următoarele zile sunt așteptate mari nume la Sibiu. Artiștii teatrului din Viena vor susține un spectacol de excepție – Dorian Gray. Regina Flamenco-ului va veni și ea la Festival, iar până duminică iubitorii de teatru vor avea parte de spectacole susținute de companii din Statele Unite, Japonia, China, precum și din foarte multe țări francofone.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite