“Statuile nu îngheață, dar oamenii străzii DA!”. Campanie pentru ajutorarea celor care nu au un acoperiș deasupra capului

2 noiembrie 2020, 12:16

Cu banii strânși, reprezentanții asociației vor să achiziționeze chiar un container modular, în care oamenii străzii să poată locui permanent și vor să-i ajute să se reintegreze în societate.

Aurel are 38 de ani și este unul dintre oamenii din Drobeta-Turnu-Severin care nu au un acoperiș deasupra capului. Tânărul spune că după ce și-a pierdut mama, tatăl nu l-a mai lăsat să doarmă acasă și așa a ajuns pe străzi, unde doarme de doi ani.

În sprijinul acestui tânăr și a altor oameni aflați în situația lui s-au gândit membrii asociației să vină. Totul a pornit de la un apel umanitar pe o rețea de socializare și campania „Statuile nu îngheață, dar oamenii străzii DA” a început.

În acțiunea derulată pe parcursul acestor două zile, și care va continua, reprezentanții asociației au împărțit și pliante care să sensibilizeze opinia publică.

Cu banii strânși se dorește atât rezolvarea pe termen scurt a problemei acestor oameni, apoi realizarea unei investiții care să le asigure un acoperiș permanent și apoi chiar reintegrarea socială.

Campania este derulată cu ajutorul voluntarilor care fie sunt parte a asociației, fie au răspuns pozitiv mesajului venit pe pagina de socializare.

Asociația a deschis și un cont, RO60BTRLRONCRT0V25520606, la BANCA TRANSILVANIA în care se pot face donații pentru campania ”Oamenii străzii”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite