„Preşedinte pentru România”. 24 Noiembrie – programe speciale la TVR

De la ora 7.00, când se deschid urnele, reporterii noștri vor transmite din toată țara cele mai importante date. Televiziunea publică se va afla și alături de românii din 7 orașe importante din Europa. Iar TVR Moldova ne va ține la curent cu votul de peste Prut. Seara, după Telejurnalul de la ora 20.00, în ediţii speciale, vor fi analizate estimările și rezultatele provizorii ale scrutinului.

23 Noiembrie 2019, 21:16 Știrile TVR |
Ediții speciale la TVR
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Ziua va începe cu ediţii speciale ale emisiunilor matinale, prezentate de Andra Soceanu şi Daniel Coman, de la orele 7.00 şi 10.00, sub genericul „Preşedinte pentru România”.

Transmisii în direct şi informaţii în timp real continuă şi în ediţiile speciale difuzate de la orele 12.00, 14.00, 16.00 şi 18.00, când jurnaliştii TVR vor aduce date de ultimă oră din toată ţara, inclusiv de la Biroul Electoral Central.

Televiziunea Română va acoperi evenimentul la nivel național, corespondenţii TVR urmând să transmită cele mai noi informații din Bucureşti, Timișoara, Cluj, Iași, Craiova, Târgu Mureș, Buzău, Constanța, Galați și Sibiu.

De asemenea, la fel ca la scrutinurile precedente, TVR se va afla alături de românii din străinatăte, prin transmisii live ale corespondenților aflați în șapte orașe importante din Europa: Mihaela Antoche - Paris, Roxana Zamfirescu – Londra, Cătălin Deacu – Roma, Mihnea Ionescu – Munchen, Lucian Pîrvoiu – Bruxelles și Felix Damian – Madrid. Fluxul de informații din străinătate va fi completat de transmisiile live ale TVR Moldova, de la Chișinău.

TVR 1 va rămâne în mijlocul evenimentelor până la finalul zilei. De la ora 19.00, TVR 1 și TVR 2 transmit simultan un program de știri special, sub acelaşi generic al zilei, „Președinte pentru România”. Prezentatorii ştirilor TVR1 şi TVR2 vor aduce în faţa telespectatorilor poveştile, trăirile şi speranţele oamenilor din ţară şi din străinătate care merg la vot în 24 noiembrie. Va urma Telejurnalul de la ora 20.00, prezentat de Mihai Constantin.

Programul continuă cu ediţiile de analiză ale ultimelor informaţii şi rezultate previzionate, moderate de Ionuţ Cristache, la orele 20.30, 22.00 şi 23.00. De la ora 21.00 telespectatorii vor putea afla în timp real primele estimări ale rezultatului alegerilor din 24 noiembrie.

Transmisiile live din peste 17 locaţii din ţară şi străinatate, de la TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi TVR Moldova, din 24 noiembrie încheie oferta editorială a televiziunii publice dedicată alegerilor prezidențiale 2019, pe parcursul căreia TVR a difuzat dezbateri şi analize electorale. De-a lungul campaniei electorale și în zilele de votare, televiziunea publică a reflectat evenimentele care au marcat scrutinul prezidențial, asigurând, conform misiunii sale publice, un echilibru necesar în media românească într-o perioadă de o importanţă majoră pentru viitorul României.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 15°C
IASI 13°C 14°C
CLUJ 14°C 10°C
CONSTANTA 17°C 20°C
CRAIOVA 14°C 14°C
BRASOV 16°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI