„Albumul Străduinței și al Suferinței”, imagini grăitoare cu cadrele medicale aflate în lupta împotriva noului coronavirus

Federația „Solidaritatea Sanitară” lansează public „Albumul Străduinței și al Suferinței” salariaților din sănătate, o pagină dedicată imaginilor cu profesioniștii din sistemul sanitar românesc aflați în prima linie a luptei împotriva pandemiei COVID-19.

23 Iulie 2020, 09:45 (actualizat 23 Iulie 2020, 10:27) |
Albumul Străduinței și al Suferinței / FOTO: covid.solidaritatea-sanitara.ro
Albumul Străduinței și al Suferinței
Albumul Străduinței și al Suferinței
Albumul Străduinței și al Suferinței
Albumul Străduinței și al Suferinței
Albumul Străduinței și al Suferinței

Albumul prezintă salariați reali, aflați la datorie, îmbrăcați în echipamentele individuale de protecție și desfășurându-și activitatea în condiții de muncă deosebit de periculoase, împreună cu precizările unora dintre aceștia privind situația în care se află.

Albumul este realizat pe baza contribuției voluntare a angajaților și oferă posibilitatea unui contact obiectiv cu actualele „chipuri profesionale” ale celor aflați pe baricadele rezistenței în fața COVID-19.

Parcurgerea lui, fotografie cu fotografie, poate transmite tuturor cetățenilor gândurile și sentimentele salariaților din sănătate, facilitând înțelegerea mai adecvată a ceea ce se întâmplă.

La momentul lansării Albumul conține 541 de fotografii, el fiind deschis completării din partea salariaților pentru a crea o imagine detaliată a ceea ce se întâmplă în această perioadă în sistemul sanitar.

Albumul Străduinței și al Suferinței reprezintă totodată un suport vizual, adecvat noului context, pentru solicitările pe care Federația „Solidaritatea Sanitară” le-a înaintat în mod repetat Guvernului privind măsurile de protecție și recompensă a salariaților din sănătate, așa cum sunt acestea sintetizate în Anexă.

(w400) Albumul St

(w400) Albumul St

 

(w400) Albumul St

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 5°C
IASI 14°C 6°C
CLUJ 11°C 4°C
CONSTANTA 15°C 6°C
CRAIOVA 17°C 8°C
BRASOV 13°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI