“Adoptă o mamă!”. Campania a fost iniţiată de Mirela Retegan alături de Asociaţia Touched Romania

28 februarie 2019, 12:33

Cea mai mare provocare pentru Sofia a fost chiar să îşi pună o dorinţă.

“Când mi s-a pus întrebarea eram în spital, nu îmi era gândul la mine, îmi aduc aminte că din trei lucruri, mi-am dorit o eşarfă”, spune femeia.

Îi e greu să se gândească la ea, pentru că viaţa ei a fost o goană după libertate. Fostul soţ a fost mult timp o povară, până când a ajuns într- un centru unde poate să îşi crească în linişte cei doi copii.

“Proprietarul ne-a dat afară. El mă minţea că plăteşte chiria. Viaţa mea s-a schimbat. Sunt foarte bucuroasă, copiii nu mai suferă. Din copilul care era, s-a schimbat, îl bătea, nu îl hrănea. Venea sora mea şi îmi spunea că are vânătăi, ca e rău..”, mărturiseşte Sofia.

O mamă ca Sofia poate adopta oricine. Are dorinţe modeste, dar cu greutate. Un gest simplu poate aduce un zâmbet pe chipul îngândurat.

“Fiecare mămică din lista pe care noi o avem va primi un cadou personalizat. A fost foarte fain dialogul dintre mine şi mame când am întrebat ce le-ar bucura şi ce cadou ar vrea de 8 martie”, a explicat Anca Nistor, coordonatorul unui centru maternal.

Sunt sute de femei cu visuri neîmplinite, iar campania “Adoptă o mamă!” le poate dărui un zâmbet sincer. Adoptă şi tu o mamă!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite